Někdy během podzimu dorazí na Netflix očekávaný seriál Wednesday, který bude vyprávět o stejnojmenné člence slavné Addamsovy rodiny. Tu v seriálu ztvární Jenna Ortega, kterou jsme si mohli konečně pořádně prohlédnout v prvním oficiálním traileru, jenž vyšel minulý měsíc.

Jak už nějakou dobu víme, Wednesday v seriálu zavítá do tajemné Akademie jménem Nevermore, která je určená především pro vyvrhele a jedince s unikátními a nadpřirozenými schopnostmi. Trailer nám z Akademie ukázal pouze několik scén, ovšem zbrusu nový klip nám Akademii představí se vší parádou, podívat se na něj můžete výše. Na nové studenty tak například čeká výuka o reprodukci vlkodlaků a anatomii Gorgon. To vše pod dohledem ředitelky Larissy Weems, kterou v seriálu ztvární Gwendoline Christie, hvězda ze seriálu Hra o trůny.

Na konci klipu je také zmíněna funkční webová adresa, skrze kterou se můžete na Akademii přihlásit sami. A kdo ví, možná vám skutečně jednoho dne přijde sova (nebo v tomto případě spíše vrána nebo sup), která vám přinese dopis o vašem přijetí.

Celý klip tak naznačuje, v jaké atmosféře se sekvence na Akademii, kde se bude patrně celý seriál odehrávat, ponese. Wednesday do Nevermore přichází poté, co byla opět vyloučena z další školy. Proto ji její rodiče Morticia (Catherine Zeta-Jones) a Gomez (Luis Guzmán) pošlou právě do Akademie Nevermore, kde se snad věci změní k lepšímu. Už nějako dobu ale víme, že školu následně začne ohrožovat jakási hrozba, kterou Wednesday bude muset zastavit. 

Za seriálem stojí Alfred Gough a Miles Millar, tvůrci scénářů k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Velkou ruku v tvorbě celého seriálu měl ale také legendární Tim Burton.

V seriálu se má také objevit Christina Ricci, která Wednesday ztvárnila v milovaných filmových verzích od Barryho Sonnenfelda. Zatím však není známo, koho přesně má v nadcházející sérii ztvárnit.

Seriál se na Netflixu objeví někdy během podzimu.