Celé Star Wars univerzum se v nadcházejících několika letech bude i nadále pořádně rozrůstat. A to především ve formě dalších hraných seriálů, které se pokusí navázat na parádní úspěch povedeného Mandaloriana. Momentálně je nejžhavějším seriálem The Book of Boba Fett, který vypráví o jednom z nejznámějších a nejpopulárnějších filmových lovců odměn. Jakmile ale vyjde 9. 2. 2022 poslední epizoda, fanoušci si můžou začít dělat chutě na další projekty z předaleké galaxie. Jedním z nich bude i seriál Ahsoka, v němž bude hlavní úlohu přirozeně sehrávat bývalá učednice Anakina Skywalkera Ahsoka Tano, kterou proslavil především animovaný seriál Star Wars: Klonové války. Podrobné informace o celém projektu zatím ještě nemáme, ale přednedávnem přišla zpráva o tom, že se v něm dočkáme i jedné slavné herečky. 

V nadcházejícím seriálu se dočkáme Mary Elizabeth Winstead, talentované americké herečky, kterou si mnozí filmoví fanoušci pravděpodobně pamatují především ze snímku Scott Pilgrim proti zbytku světa. Objevila se ale také například v tarantinovce Grindhouse: Auto zabiják a sci-fi Ulice Cloverfield 10. Jejím nejnovějším filmem byl akční thriller jménem Kate, který se však příliš pozitivních reakcí nedočkal. Winstead se tak v seriálu objeví po boku herečky Rosario Dawson, která již Ahsoku ztvárnila ve druhé sérii Mandaloriana, Ivanny Sakhno, jejíž role je zatím neznámá, a Nataši Liu Bordizzo. Ta zas ztvární postavu Sabine Wren, která se již objevila v seriálu Star Wars Povstalci. Přesně jakou roli bude ale Winstead hrát, je zatím ve hvězdách. 

Zajímavé také je, že Mary Elizabeth Winstead je od roku 2017 partnerkou Ewana McGregora, představitele Obi-Wana Kenobiho. Oba dva spolu začali randit poté, co spolu působili ve třetí sérii kriminálního seriálu Fargo. Společně na jedné obrazovce je ale v připravovaném seriálu spíše nečekejte, Ahsoka se bude odehrávat 5 let po událostech původní filmové trilogie, tudíž už v době, kdy byl Obi-Wan po smrti. Údajně se ale v seriálu dočkáme Haydena Christensena, představitele Anakina, který se má taktéž objevit v chystaném seriálu o Obi-Wanovi. Na podrobnější informace si budeme muset počkat. Seriál by k nám měl dorazit někdy během roku 2023.