Německá režisérka Lexi Alexander se po dvanácti letech konečně vrací do světa filmu! Teprve přednedávnem totiž začalo natáčení jejího nejnovějšího snímku, který ponese název Absolute Dominion. Na twitterový příspěvek od režisérsky se můžete podívat níže. Má se jednat o postapokalyptický akčňák, který se bude odehrávat v posledních letech 21. století. Zaměří se na jakousi společnost, která je zcela zdecimována náboženským terorismem. Tento desetiletí trvající konflikt se pokusí ukončit OSN. A to dost nezvyklou metodou. Umístí jednoho zástupce z každého náboženství do vládou určeného prostoru, přičemž veškeří představitelé budou muset následně bojovat na život a na smrt. Kdo vyhraje, tak toho náboženství bude dominovat. A ano, vážně to zní jako kopírka Hunger Games a Battle Royale.

Očekávat bychom tak měli opravdu násilnou podívanou, která se nebude držet zpátky. Podobně tomu bylo například i u jejího nejslavnějšího snímku Hooligans z roku 2005, kde si v hlavních rolích zahráli Elijah Wood a Charlie Hunnam. Režisérka je taktéž zodpovědná za nadupaný akční thriller Kat: Válečná zóna z roku 2008. Tudíž nějaké té krve se v nadcházejícím postapo snímku jistojistě dočkáme. 

Natáčení probíhá v Nevadě, přičemž po dokončení produkce a postprodukce by se snímek měl objevit na Netflixu. Posledním režisérčiným filmem bylo drama Lifted z roku 2010, tudíž se očekává velkolepý comeback. Alexander ale v předchozích letech aktivně působila především v seriálovém světě. Podílela se tak na režii slavných sérií jako Arrow, Všemocný, American Gothic a Supergril.

Oficiální datum premiéry zatím neznáme.