Netflix přichází s napínavou minisérií Ví o tobě (v originále Behind Her Eyes), jež je adaptací stejnojmenného románu britské spisovatelky Sarah Pinboroughové. Diváci tak budou mít možnost nahlédnout pod povrch záhadného milostného trojúhelníku a sledovat průběh zvrácené psychologické hry, která se nedávno představila v oficiálním traileru.

Louise (Simona Brown), prototyp svobodné matky, jejíž středobodem vesmíru se stal její syn poté, co ji opustil manžel kvůli jiné. Zdravotní sestře v psychiatrické ordinaci, kde v rámci hledání kompromisu mezi živitelkou a matkou pracuje na poloviční úvazek, se však změní život v okamžiku, kdy potká Davida (Tom Bateman), mladého a úspěšného psychiatra s okouzlujícím šarmem. Napříč sociálním rozdílům mezi nimi vznikne přitažlivost, kterou záhy zkomplikuje jeho žena Adele (Eve Hewson), z níž se navíc rychle stane nová přítelkyně.

Přečtěte si také: John David Washington a Zendaya se již brzy objeví v komorním dramatu Malcolm a Marie

Oba aktéři evokující dojem dokonalého páru Louise naprosto uchvátí a každý z nich ji po svém vtahuje do spletité sítě jejich manželství, v němž má dosud nic netušící sestra zásadní roli. Ve chvíli, kdy je oba trochu víc poznává, ale zahlédne v jejich vztahu trhliny, které vyvolají spoustu záhadných otázek. Je David opravdu tím mužem, za něhož ho měla? A je Adele opravdu tak křehká a zranitelná, jak působí? Jaká strašlivá tajemství oba skrývají a jak daleko zajdou, aby je uchránili?

Odpovědi nabídne šestidílná britská minisérie Ví o tobě již 17. února 2021, kdy se objeví na kartě Netflixu. Diváci se mohou těšit na nervy drásající okamžiky, které obklopuje mysteriózní atmosféra neúprosné osudovosti, za jejímž zpracováním stojí Erik Richter Strand.