Taky se vám někdy stalo, že když jste vyjeli s autem na výlet, tak vám v jistý moment přišlo, že se točíte v kruzích? Podobně to měla i hlavní rodinka nadcházející hororové série From, kterou si vzali na starost tvůrci legendární seriálu Ztraceni. Studio Epix tak na nadcházející hororovou podívanou vypustilo ven oficiální trailer, který vás možná donutí rozmyslet si, zda se na dalším autovém road tripu vyplatí spoléhat se na neprověřené zkratky.

Příběh bude vyprávět o sympatické rodince, která se v lesích zasekne v jakési časové smyčce. Ať už jedou kamkoliv, vždy eventuálně dorazí do podivné malé vesnice, která kdekomu nažene husí kůži. Důkazem může být například znepokojivá řada čerstvých hrobů. Při snaze vymanit se z onoho podivného cyklu však nakonec dojde k nehodě, kvůli které bude muset rodinka ve vesnici nějakou dobu zůstat. Místní je sice přijmou, ale upozorní je na jednu velice podstatnou věc. Jakmile padne noc, musí nekompromisně zamknout všechny dveře a zajistit okna. S příchodem tmy se totiž ve vesnici objeví jakási hrůzná entita, která zabije každého, kdo svou ochranu zanedbal. Jak je ale z traileru patrné, všechno nakonec půjde od desíti k pěti. 

Výkonnými producenty seriálu se stali John Griffin a Jeff Pinker, který se taktéž ujme otěží showrunnera. O režii prvních čtyř epizod se postará Jack Bender, který byl zároveň jedním z hlavních režisérů seriálu Ztraceni. V seriálu uvidíme herce jako Harold PerrineauCatalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky HeChloe Van Landschoot, Shaun MajumderCorteon Moore a mnohé další. Premiéry se dočkáme 20. 2. 2022.