Úspěch komiksů na Kickstarteru se rok co rok zvyšuje a zvyšuje. Ještě aby ne, když se jedná o crowdfundingovou platformu pocházející ze země, ve které je komiksový trh největší na celém světě. A proto si ho také malá komiksová vydavatelství, anebo soukromníci vyberou pro kampaň, která by měla zafinancovat vydání jejich nového díla.

Jedním z takových malých vydavatelství je i Killer Comics, který čítá pouze 5 zaměstnanců a specializuje se převážně na brutální a hororové grafické novely. Ty teď vybírají finance na vydání jejich nového krátkého sešitu s názvem Killnowski. Jedná se o 28 stránkový komiks, který tvůrci přirovnávají k mixu Hory mají oči a Deliverence. Scénář mají na svědomí Duncan Cunnigham a Aaron Cassidy. Na kresbě pracovali Samir Simao a Armando Jasmin Jr. Celý komiks je hotový a jen se čeká na finance pro jeho vydání. Komiks vyjde ve velice malém nákladu.

Antihrdinové, kteří žijí v horách u rušného města Wolston city, nejsou spokojení s obyvateli tohoto města. Tato podivná rodinka hledá uspokojení a pomstu na hispterech, kteří se svým moderním způsobem života, stupidní dietou a moderním materialismem odloučili od starého způsobu života. Z tohoto úchylného komiksu budeme moci pocítit extrémní dávku násilí, sexuální napětí, zkrvavené maso a odpudivou vůni hniloby.

Kampaň poběží ještě 56 dnů. Zatím tvůrci vybrali 244 $ z požadovaných 322 $. Pokud vás tento znepokojivý komiks zaujal, za 5 $ můžete mít Killnowski v PDF. Za 12 $ je následovně tištěná kopie. Doprava bude fungovat po celém světě, cena poštovného bude však nejspíše vysoká.

Podle prozatím vybrané částky a období, ve kterém kampaň ještě poběží, je velice pravděpodobné, že tento komiks úspěch nemine. Backeři by se své kopie měli dočkat během měsíce srpna/augusta tohoto roku. Jestli vás projekt zaujal, určitě se na něj podívejte přímo na stránce kampaně, kde najdete více informací o tomto komiksu, vydavatelství a tvůrcích.