Studio Utopia vydalo oficiální trailer na hororový snímek, který ponese název We´re All Going to the World´s Fair. Příběh bude vyprávět o americké puberťačce jménem Casey (Anna Cobb), která si žije spokojeným životem u rodičů ve svém podkrovním pokojíku. Ve všední dny chodí do školy, občas si zajde ven na procházku a ve zbytku volného času se také věnuje svému kanálu na Youtubu. Casey však jednoho dne začne ohromovat o něco temnější stránka internetu. Začne si pročítat nejrůznější creepypasty, hororové pověry a povídky. V rámci toho narazí na tajemnou hru jménem World´s Fair Challenge, která je něco jako hororový online LARP. Aby se jí mohla zúčastnit, musí nahlas říct třikrát za sebou: „Chci jít na World´s Fair.“ 

V rámci hry budou muset jednotliví hráči nahrávat sami sebe, přičemž budou na kameru zachytávat, co se s nimi bude po „iniciaci“ dít. Trailer nám tak nabídne pohled na další hráče, kteří se podělují o své hrůzné zážitky. I přestože se ale má jednat o pouhopouhé divadýlko pro lidi na Youtube, divák začne postupem času přemýšlet nad tím, zda se všechny ty hrozné věci nedějí doopravdy. A jak čas běží, Casey pomalu přestane rozpoznávat rozdíl mezi reálným světem a světem online hry. Mimo jiné k ní začne promlouvat jakási tajemná postava, která tvrdí, že v jejích nahrávkách vidí něco speciálního. Jedná se o skutečného člověka, který si z celé hry dělá jednu velkou prču, nebo jde o něco hrozivějšího? Film tak bude zároveň varováním před nebezpečným vlivem internetu na děti, které jsou jeho nejzranitelnějšími uživateli. 

Ve snímku se mimo jiné představí herci jako Michael J. Rogers a Holly Anne Frink, taktéž v něm uvidíme celou řadu internetových tvůrců. Film bude celovečerním debutem Jane Schoenbrun, která ho již před rokem přestavila na filmovém festivale Sundance, kde se dočkal převážně pozitivních ohlasů. V kinech se filmu dočkáme až 15. 4. 2022, na HBO Max se film následně objeví 22. 4. 2022.