Oficiální japonský twitterový účet anime série Chainsaw Man zveřejnil nový klíčový vizuál anime a prozradil, že mnohem více informací je na cestě. Odhalení nového traileru a hereckého obsazení přijde už 5. 8. na YouTube kanálu animačního studia Mappa. Vysílání anime seriálu Chainsaw Man bylo potvrzeno na podzim 2022, ale přesné datum vydání zatím nebylo oznámeno. Nový plakát ukazuje hlavního hrdinu Denjiho, jak stojí na zničené budově pokryté krví ve své ďábelské podobě.

Seriál vypráví příběh chlapce jménem Denji, jenž chce jen žít docela šťastný život se ženou, kterou miluje. Je však nucen zabíjet ďábly, aby zaplatil své dluhy. A to pomocí svého domácího ďábla jménem Pochita. Kvůli několika nešťastným událostem Denji splyne se svým domácím ďáblem, což mu dá schopnost přeměnit části svého těla na motorovou pilu.

Anime sérii Chainsaw Man režíruje Ryu Nakayama, který měl na starosti režii 19. dílu Jujutsu Kaisen. Kromě něj je studio Mappa známé také pro svou animaci anime Attack on Titan. Scénář píše Hiroshi Seko, který pracoval na snímcích Mob Psycho a dříve zmíněný Jujutsu Kaisen. Design postav dostal na starosti Kazutaka Sugiyama (Mushoku Tensei), zatímco hudbu vytvoří Kensuke Ushio (A Silent Voice, Devilman Crybaby).

Přečtěte si také: Yu Yu Hakusho nejspíš nebude další spackanou anime adaptací od Netflixu

Chainsaw Man je jedním z nejočekávanějších připravovaných anime seriálů roku 2022. Vzhledem k obrovskému úspěchu mangy fanoušci předpokládají, že anime seriál bude stejně populární jako některé z velkých jmen anime průmyslu, mezi ty patří například Jujutsu Kaisen, Black Clover a My Hero Academia.

Tvůrce série fanoušky ujistil, že anime adaptace nebude cenzurovaná a dočkáme se animace všech gore scén z mangy. Již dříve uniklo obsazení Chainsaw Mana, v němž se objevují zvučná jména z herecké branže. 5. 8. se však dozvíme potvrzení, zda byla pravdivá, či nikoliv.