Už za několik týdnů k nám dorazí zcela nová akční komedie od studia RLJE Films, která ponese název Last Looks. Příběh se zaměří na dva zcela odlišné muže. Prvním z nich je bývalý polda Charlie Waldo (Charlie Hunnan), který byl během své policejní kariéry živoucí legendou. Jednoho dne se ale rozhodl, že svůj odznak a zbraň odloží stranou, přičemž začne žít zcela osamělým životem hluboko v lesích. Druhým mužem je slavná herecká hvězda Alistair Pinch (Mel Gibson), který si žije nesmírně výstředním životem. Herectví obecně nebere příliš vážně, přičemž na mnohá natáčení přichází většinou opilý. Jistá událost však propojí osudy obou mužů dohromady. 

Pinchova žena je totiž jednoho dne nalezena mrtvá. A jak se zdá, sám její manžel je hlavním podezřelým. Věci jsou ale na druhý pohled mnohem zapeklitější, proto je potřeba, aby celou situaci prošetřil nějaký opravdu zkušený polda. Waldo se proto vrací ze svého předčasného důchodu zpět do akce, aby mohl zjistit, co se ve skutečnosti stalo. Nevyhnutelně se tak střetne i s excentrickým hercem, se kterým tak následně začne trávit hodně času. Waldo se tak eventuálně bude muset postavit nejenom tvrdým gangsterům, ale i třeba hollywoodským producentům a učitelům. To vše proto, aby mohl Pinche očistit. Nebo naopak potvrdit jeho vinu, což by mělo za následek předání ho do rukou spravedlnosti. Jedno je ale jisté. Waldo se s ničím párat rozhodně nebude, tudíž žádného správňáckého Mirka Dušína určitě nečekejte. 

Film vznikl podle předlohy Howarda Michaela Goulda, který se taktéž postaral o scénář. Režii si vzal na starost Tim Kirkby, jenž se například v roce 2010 postaral o komedii s hodně nekorektním humorem jménem Jim Jefferies Alcoholocaust. Ve filmu se také dočkáme herců jako Morena Baccarin, Lucy Fry, Dominic Monaghan, Cliff "Method Man" Smith, Clancy Brown a Rupert Friend. Premiéra je stanovená na 4. 2. 2022.