Pátý Vřískot není jediným hororem, kterého se v letošní zimě dočkáme. Již příští měsíc se k němu přidá snímek od studia LD Entertainment, který ponese název The Cursed (případně Eight for Silver). Příběh se bude odehrávat v malé francouzské vesničce na konci 19. století, kde evidentně slunko jen tak brzy nevyleze. Do této (možná opravdu doslova) bohem zapomenuté vesnice dorazí patolog a vyšetřovatel jménem John McBride (Boyd Holbrook). Ten následně zjistí, že jedné z rodin se za záhadných okolností ztratil syn. Při svém pátrání se ale dobere k hrůzostrašné pravdě. Na celou vesnici totiž padla jakási zlá kletba. 

McBride se tak brzy bude muset postavit tváří v tvář tajemným netvorům a zrůdám, které vesničany unáší a zabijí. Zkušený patolog je ale sám člověkem, kterého sužují jeho vlastní démoni. Ale možná, když nebohým vesničanům v sužované zemi pomůže, se mu je podaří udržet je v zátoce. Z traileru je ale evidentní, že zas tak jednoduché to rozhodně nebude. Co za únosem malého chlapce stojí? Co zabijí nebohé vesničany? A z jakého důvodu je na celou zemi uvalena kletba? Je to kvůli něčemu, co vesničtí starší chtějí za každou cenu utajit? 

Scénář a režii si vzal na starost Sean Ellis, britský filmař, kterého byste ale mohli znát. Je totiž také tvůrcem snímku Anthropoid z roku 2016, který pojednával o slavném atentátu na Heydricha. Mezi další herce patří Roxane Duran, Nigel Betts, Stuart Bowman, Simon Kunz, Amelia Crouch, Max Mackintosh a Tommy Rodger. Premiéry se dočkáme 18. 2. 2022.