Před několika týdny dorazila zpráva, která značně vyděsila fanoušky sympatického Jeremyho Rennera. Slavný herec měl totiž velice vážnou nehodu, po které musel být v kritickém stavu převezen do nemocnice. K celé události došlo poblíž města Reno v Nevadě poté, co se Renner pokoušel se svým pásovým vozidlem Snowcat pomoci jednomu z členů rodiny, který uvízl ve sněhu, jenž s sebou přinesla obzvlášť krutá sněhová bouře.

V jednu chvíli z vozidla vystoupil a nechal ho jet samotné, když se ale pak neúspěšně pokusil dostat zpátky do sedadla, Snowcat přes něj přejel, což mělo za následek závažné poranění jak nohy, tak i hrudníku. Renner měl štěstí, že jeden ze sousedů byl doktor, který nohu dokázal zaškrtit, poté si pro herce přilétl vrtulník, který ho dopravil do nemocnice. A jak je na tom představitel Hawkeye nyní? 

Stále lépe a lépe! Renner už se nějakou dobu léčí doma, kde ještě nějaký ten čas zůstane, ale dobrá zpráva je, že už je z nejhoršího venku. Ve svém posledním instagramovém příspěvku poděkoval všem, kteří vyjádřili slova podpory jak jemu, tak i celé jeho rodině. Onen příspěvek vlídně okomentovaly i hvězdy jako Jason Momoa, Gwen Stefani, Heidi Klum, James Gunn a i jeho herečtí souputníci napříč MCU, tedy Chris Hemsworth a Chris Evans. Ten dokonce trochu zavtipkoval a Rennerův příspěvek okomentoval slovy:

,,Tak to je fakt ku***sky velkej drsňák. Zkontroloval někdo ten Snowcat, zda je v pořádku?“

Na což pak Renner odpověděl slovy: ,,Já tě žeru, brácho. Snowcat jsem zkontroloval, potřebuje palivo.“

Renner taktéž odhalil, že v rámci nehody měl zlomených přes 30 kostí, fanoušky ale ujistil, že všechny budou eventuálně zase v pořádku. Herec a jeho rodina už krátce po nehodě vyjádřili vděčnost nejenom personálu v nemocnici, ale také místní hasičské a záchranné službě, šerifovi okresu Washoe, starostce města Reno a rodinám Carano a Murdock.

Ale jak to momentálně vypadá s jeho působením ve filmech? Inu, těžko říct, Renner prodělal hned několik operací, přičemž některé zdroje tvrdí, že k úplnému zotavení bude třeba minimálně jeden celý rok. Necháme se každopádně překvapit, co s sebou přinesou následující měsíce.

Před více než týdnem každopádně s hercem začala vycházet druhá řada vynikajícího seriálu Mayor of Kingstown, který by si jeho fanoušci rozhodně neměli nechat ujít.