Třetím celovečerním filmem norského režiséra Kristoffera Borgliho se stala nápaditá komedie To se mi snad zdá (2023), ve které každý snil o Nicolasi Cageovi. Snímek, na jehož výrobu dohlíželo studio A24, se dočkal především pozitivních reakcí, tudíž mnozí byli zvědaví, s jakou další podivuhodnou podívanou přijde Borgli příště. Filmař si už každopádně brousí zuby na svůj další celovečerní snímek jménem The Drama, který opět vydá A24. A vypadá to, že k filmu se brzy připojí dvě známé hvězdy.

Server Deadline hlásí, že v hlavních rolích by se mohli objevit Zendaya a Robert Pattinson, kteří mají o možnosti účinkování ve filmu zatím pouze jednat.

Zendaya se v posledních letech stala žádanou hollywoodskou herečkou, která se obzvlášť proslavila díky MCU trilogii Spider-Mana s Tomem Hollandem. Dále stojí za zmínku její účinkování v seriálu Euforie (2019) a obou dvou částech filmové Duny (2021).

Sympatický Robert Pattinson je zas známý jako představitel Cedrica Diggoryho z Harryho Pottera a Edwarda Cullena ze Stmívání, v posledních letech svůj herecký talent předvedl ve filmových peckách jako Maják (2019), Král (2019) nebo The Batman (2022). 

Zendaya už dříve projevila velký zájem ve filmu účinkovat, podobně to měl i Pattinson, tudíž je hodně pravděpodobně, že se oba herci k projektu skutečně upíšou.

O čem přesně snímek vlastně bude, zatím není známo. Zvěsti ale naznačují, že půjde z určité části o romanťárnu, ve které bude hrát hlavní úlohu jakýsi zamilovaný pár. Před jejich velkým dnem ale jejich plány naberou nečekaný obrat. Další detaily i příběhu se snad dozvíme po startu hlavní části produkce.

Podle Deadlinu je film každopádně jednou z priorit studia A24. Jedním z producentů bude i hororový mistr Ari Aster (On se bojí), který připravuje svůj čtvrtý celovečerní film jménem Eddington

Kristoffer Borgli se postará jak o režii, tak i o scénář. Mezi jeho předešlé filmy ještě patří komedie DRIB (2017) a Je mi ze sebe špatně (2022). Datum premiéry je zatím ještě v nedohlednu.