Studio Paramount to se známou found footage sérií prostě nechce vzdát. Před nedávnem jsme se tak dočkali plnohodnotného traileru na další díl Paranormal Activity, který ponese název Next of Kin. Bude se však jednat o reboot, který by měl celé sérii vdechnout zcela nový život. Tak o tom alespoň mluví producent Jason Blum, který je šéfem Blumhouse Productions. Bude se tak jednat o sedmý díl v řadě. Ovšem z traileru je poměrně patrné, že se tvůrci opravdu rozhodli vydat se s hororovou značkou o něco jinačím směrem. 

Hlavní hrdinkou bude mladá žena jménem Margot (Emily Bader), která se rozhodne natočit dokument z místa, na kterém žije komunita Amišů. Z té mimo jiné pochází i matka Margot, tudíž je to pro ni zároveň cesta za příbuznými. Margot tak chce navázat se svou amišskou rodinou bližší pouto, přičemž začne natáčet jejich každodenní život. Ale brzy se věci dost temně zvrtnou. Margot začne odkrývat hrůzná tajemství, ze kterých se dozví, že její matka mohla být součástí nebezpečného kultu, co uctívá démony. Onu hrůzu pak hrdinka zažije i na vlastní kůži, protože v komunitě její nově nalezené rodiny jí velice rychle začne jít o život. 

Film vznikl podle scénáře Christophera Landona, který sérii píše už od dob druhého dílu. Je i zároveň výkonným producentem, což je pozice, kterou ještě sdílí s lidmi jako Steven Schneider a Jenny Hinkey. O režii se postaral William Eubank. Film se stane exkluzivitou na Paramount+ od 29. 10. 2021. Dáte již sedmému dílu šanci?