Pokud se vám líbil herec Daniel Brühl v Rivalech (2013) a přáli jste si ho vidět ještě v nějakém podobném filmu o závodech, tak pro vám máme skvělou zprávu. Po novém roce s ním totiž vyjde zbrusu nový snímek jménem Race for Glory: Audi vs. Lancia, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Snímek, jenž vychází ze skutečných událostí, bude pojednávat o rivalitě mezi týmy Audi a Lancia v sezóně mistrovství světa roku 1983. Hlavními postavami se tak stávají Roland Gumpert (Brühl), tehdejší šéf týmu Audi Sport, a Cesare Fiorio (Riccardo Scamarcio), manažer italského týmu, na něhož čeká nelehký úkol. Trailer každopádně nevypadá špatně, pokud jste tudíž fanoušci filmů jako výše zmínění Rivalové, Le Mans '66 (2019) a letošní Gran Turismo, zkuste dát snímku šanci. 

O režii se postaral italský filmař Stefano Mordini, který už má za sebou snímky jako Romance z továrny (2005), Záletníci (2020) a Katolická škola (2021). Na scénáři dále pracovali Filippo Bologna (Naprostí cizinci) a zmíněný herec Riccardo Scamarcio (John Wick 2).

Ve snímku dále uvidíme herce jako Katie Clarkson-Hill, Volker Bruch, Jacopo Rampini, Kai Portman, Giulio Brizzi, Ilir Jacellari, Axel Gallois, João Roncha, Ariel Portman, Lorenza Gibelli a Gloria Camino.

Snímek bude premiérovat 5. 1. 2024, zatím ale není známo, zda se dostane také k nám.