Není žádným překvapením, že v posledních několika letech zájem o Zaklínače velice vzrostl. Velký podíl na tom má nejenom slavný třetí herní díl od CD Project Red, ale také seriálová adaptace knih od Netflixu, v níž bělovlasého zabijáka nestvůr ztvárnil Henry Cavill. Na základě úspěchu seriálu jsme se tak již dočkali anime spin-offu Nightmare of the Wolf, jenž si posvítil na mladého Vesemira s účesem z barber shopu, přičemž v budoucnu k nám dorazí zcela nový seriál jménem Blood Origin, který by se měl odehrávat asi 1200 let před událostmi Geraltova příběhu. Nebylo by proto překvapující, kdyby nám chtěl Netflix nadělit ještě další spin-off projekty. A přesně jeden takový možná v budoucnu opravdu vznikne. 

Web Redanian Intelligence oznámil, že případný příští spin-off, na němž by se mělo začít pracovat někdy po skončení produkce třetí řady původního seriálu, by se mohl zaměřit na Lamberta, Coena a Eskela, tři známé zaklínače ze školy vlka, kteří jsou taktéž Geraltovými dobrými parťáky. Jelikož by se v projektu měl objevit i Eskel, kterého ve druhé řadě seriálu zastihl poměrně dost neblahý osud, tak by se patrně mělo jednat o jakýsi prequel. Lamberta a Eskela proslavil především výše zmíněný třetí herní díl. I přestože se oba objevují i původních knižních předlohách, příliš velkou roli v nich nehrají. Podle zdrojů od Redanian Intelligence je také známo, že by se mohlo jednat o hraný spin-off, tudíž žádné anime bychom čekat neměli. 

Nutno dodat, že zatím není nic potvrzené. Představitel seriálového Lamberta (Paul Bullion) však nedávno zveřejnil fotku i s představitelem Coena (Yasen Atour), na které jsou oba na jakémsi podcastu. Je jasné, že se to nějakým způsobem týká právě Zaklínače. Ovšem zda je to opravdu ve spojitosti s chystaným spin-offem, je zatím v hvězdách.

Ocenili byste další filmy/seriály z prostředí Zaklínače?