Na začátku letošního února/februára přineslo nakladatelství CREW třetí svazek oblíbené manga série Pokémon – Red a Blue od Hidenoriho Kusaky, která vznikla na motivy původních videoher Pokémon Red a Pokémon Blue z roku 1996. Třetí svazek nabídl vyvrcholení prvního dějství, ale rozhodně se nejednalo o konec série.

Přečtěte si také: Vyvrcholení prvního dějového úseku v třetím svazku Pokémon - Red a Blue

V nejbližší době bude nakladatelství CREW vydávat svazek čtvrtý, jenž čtenářům přinese další „Redovo“ dobrodružství. Nový díl se bude odehrávat přesně dva roky po událostech předchozích třech knih.

„Red dostává dopis s výzvou od člena Elitní čtyřky, Bruna. Krátce poté, co se za ním vydá, však beze stopy zmizí a domů se vrací jen zraněný Pika.“ Hlavním hrdinou bude tajemný chlapec Yellow, jenž se společně s Pikachuem vydá najít ztraceného Reda. Na obzoru se však začne rýsovat nové nebezpečí.

Jak jsme již několikrát zmiňovali, vydavatelem u nás je nakladatelství CREW. České vydání s překladem od Matyáše Antona bude obsahovat 208 stran slepených v brožovaných deskách. Datum vydání je stanoveno na 11. května/máje 2021.

V současné době si již můžete komiks předobjednat na e-shopu nakladatelství za 183 korun. Kromě možnosti zakoupení naleznete na stránce produktu i krátkou ukázku, jež obsahuje prvních šestnáct stran celého svazku.