Britský filmař Guy Ritchie je v poslední době vyloženě k nezastavení. Minulý rok nám nadělil hned dva celovečeráky, akční komedii Operace Fortune: Ruse de guerre a napínavý thriller The Covenant, letos zas uvedl válčenou jízdu The Ministry of Ungentlemanly Warfare a seriálové Gentlemany na Netflixu, přičemž stále pro nás připravuje jak hraného Herkula, tak i nový akčňák In the Grey, nemluvě ještě o titulu Fountain of Youth, který momentálně natáčí.

A nyní server Variety hlásí, že režisér už připravuje svůj další titul, který ponese název Wife and Dog. Zatím ovšem není známo, o čem přesně snímek vlastně bude, stejně tak nemáme žádné informace o obsazení. 

I přestože ale o příběhu nic nevíme, podle Variety se zdá, že bychom se měli vrátit do pestrého a podrzazáckého světa britské aristokracie, který prozkoumali jak jeho filmoví Gentlemani (2019), tak i zmíněná seriálová verze. Tvůrci už mají každopádně jednat s určitými známými hollywoodskými hvězdami, které by se mohly ve filmu objevit.

První klapka by měla padnout už letos na podzim během října/októbra. Kromě otěží režie si Ritchie vzal pod palec také scénář, dále je k projektu jako producent upsaný Ivan Atkinson (Rozhněvaný muž). 

Otázkou také je, v jakém duchu se Ritchieho chystaný film ponese. Alespoň mně osobně v poslední době přijde, že mu více jdou vážnější filmy jako The Covenant a Rozhněvaný muž. A rozhodně bych uvítal další. Tak se necháme překvapit.