Slavný britský filmař Guy Ritchie v amerických kinech už brzy uvede svůj nový titul jménem The Ministry of Ungentlemanly Warfare, ve které si jednu z hlavních rolí zahraje Henry Cavill (Zaklínač).

A už od minulého roku víme, že herec se spolu Jakem Gyllenhaalem (Hrozba smrti) objeví i v režisérově dalším připravovaném snímku, který by měl nést název In the Grey.

Díky akci CinemaCon, na níž už studio Lionsgate mělo svůj prezentační panel, jsme se konečně dozvěděli i datum premiéry. In the Grey má dorazit 17. 1. 2025, u nás snad klasicky od den dřív. Snímek už byl podle všeho úspěšně dotočen, nyní ho čeká dokončení v postprodukci. 

Informace o ději se stále ještě drží pod pokličkou, podle všeho by se ale měl zaměřit na jakousi skupinku, jejíž členové spojí síly při hledání miliardového balíku peněz. Podle určitých zdrojů serveru Deadline to také vypadá, že snímek by měl jistým způsobem připomínat i známou filmovou sérii Expendables. Jinak by se měl film nést v klasickém Ritchieho stylu, to znamená hodně akce, která bude okořeněná i nějakým tím černým humorem.

Pokud je už snímek v postprodukci a má vyjít jen pár týdnů po začátku příštího roku, už v následujících měsících bychom se mohli dočkat nějakého toho prvního traileru. 

Jednu z dalších hlavních postav si zahraje také mexická herečka Eiza González (Problém tří těles), kterou uvidíme i v režisérově výše zmíněném filmu z období druhé světové války. Další velkou hvězdou bude také Rosamund Pike (Saltburn).

Dále hrají Fisher Stevens, Christian Ochoa Lavernia, Jason Wong, Carlos Bardem, Karlos Klaumannsmoller a Gonzalo Bouza.