Měsíc květen/máj se kvapem blíží a v českém komiksovém vydavatelství Comics Centrum to znamená jediné - nové komiksy pro nový měsíc. Výběr je tentokrát velice různorodý a určitě si vybere každý. První místo v edičním plánu pro měsíc květen/máj patří superhrdinovi, ne však ledajakému. Tento klaďas má svá léta slávy dávno za zenitem. A kdo to vlastně je?

Řeč je o superhrdinovi s přízviskem Doktor Hvězda, který patří do univerza Černé palice a právě v květnu o něm vychází samostatný komiks s názvem Doktor Hvězda a království ztracených zítřků. Scénář má na starosti Jeff Lemire, jehož práci můžete znát právě z Černé palice, nebo z Nezkrotného Berserkra. Na kresbě pracoval Max Fiumara, jenž kreslil pro DC Comics i pro Marvel.

Doktor Hvězda a království ztracených zítřků nás seznámí s životem stejnojmenného hrdiny, který touží ve svém zestárlém věku jen po jedné věci, setkat se svým synem a předat mu svou superhrdinskou kápi. Vyprávění nás kromě smutné současnosti zavede i do zářné minulosti, do období 2. světové války, kdy Doktor Hvězda získal své zázračné schopnosti. Dozvíme se něco o poutavém dobrodružství v kosmu a o spolubojovnících tohoto hrdiny.

Komiks bude obsahovat 128 barevných stran v pevné vazbě. Dočkat bychom se ho měli během měsíce května/máje, pokud tedy Comics Centrum nezmění své minulé vyjádření a nebudou donuceni posunout ediční plán kvůli současné situaci.