Je to nebezpečí, se kterým musí bohužel počítat doslova každý návštěvník kina. Občas se prostě najdou zabednění plantážníci, kteří v kinosále nerespektují ostatní diváky a vyrušují různými možnými způsoby. Příliš se šťourají v popcornu, hlasitě se baví nebo si nechají zapnutý mobil, který mnohdy dokonce během filmu zvednou, když jim někdo začne volat. Vyrušování ze strany ostatních návštěvníků zkrátka může být tak otravné, že to mnohdy zruinuje celkový zážitek z filmu.

Naštěstí si tu uvědomují i Deadpool (Ryan Reynolds) a Wolverine (Hugh Jackman), kteří vystupují v krátkém promo klipu, jenž se objevuje v různých kinosálech po světě před začátkem filmu. Podívat se na něj můžete výše. Logan v něm pěkně ostře vyjede právě po lidech, kteří v kině konstantně ruší s telefonem. A co si budeme povídat, stejný slovník by měl použít každý z nás, pokud někdo začne s mobilem otravovat. Navíc jim tam mobil zazvoní zrovna ve chvíli, kdy Deadpool chtěl něco prozradit o Avengers: Secret Wars. To už je přece skoro na třicet ran bičem a vyhoštění ze země!

Podobnou zprávu ve stylu Liama Neesona z filmu 96 hodin (2008) má i čtyřiadevadesátiletá June Squibb, která brzy zazáří v akční komedii Thelma, na video se můžete podívat níže. 

Deadpool & Wolverine, dlouho očekávaná marvelovská podívaná, dorazí do našich kin 25. 7. 2024. O režii se tentokrát postaral Shawn Levy (Projekt Adam), přičemž na scénáři zas pracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin. Ve snímku si podle všeho střihne cameo celá řada známých marvelovských postav, například X-Meni, Fantastická čtyřka, Daredevil nebo Elektra. Tak snad se tentokrát Marvel trefí do černého.

O otravných návštěvnících kin navíc máme i samostatné video, na které se určitě podívejte níže!