Komiksy jsou velmi specifická a drahá zábava, to si rozhodně každý sběratel moc dobře uvědomuje. Za kvalitní komiksovou knihu většinou zaplatíte dvakrát víc než za obyčejný román, který vám ale vydrží na mnohem delší dobu. Díky elektronickým verzím je však sbírání grafických románů mnohem dostupnější, protože zde vypadnou náklady na tisk. A když se do toho připojí oblíbená stránka Humble Bundle, máte o zábavu za „pár korun“ postaráno.

Nedávno jsme zde měli článek o balíčku, který se věnoval herním komiksům a knihám. Tentokrát se však podíváme na grafické romány, které neslouží pouze jako merchandise k již zaběhnuté značce. Humble se totiž spojil s komiksovým magazínem 2000 AD a připravili si pro nás komiksový balíček s názvem HUMBLE COMICS BUNDLE: JUDGE DREDD, 2000 AD, & MORE.

Najdete zde celkem 34 grafických románů v hodnotě 360 dolarů. Za balíček však zaplatíte 12,74 euro. Navíc část peněz půjde pro charity War Child UK a SpecialEffect, které pomáhají dětem z válečných oblastí a lidem s postižením, kteří chtějí hrát videohry.

Nabídka je vskutku obrovská, takže se rovnou podíváme, co nabízí první úroveň odměn. Za 0,84 euro dostanete celkem deset odlišných titulů. Můžete se těšit na Scarlet Traces Book 1, Defoe 1666, Kingdom Book 1, Absalon Book 1, Halo Jones Book 1, Zenith Book 1, Slaine: Warrior's Dawn, Bec & Kawl, Brink Book 1 a Judge Dredd Case Files 01.

Druhá úroveň je už trošku obsáhlejší. K již zmiňovaným deseti titulům dostanete za 6,79 euro dalších třináct kousků. Navíc tedy získáte Age of the Wolf, Brink Book 2, Brass Sun, Kingdom Book 2, Zombo Book 1, Halo Jones Book 2, Aquila, Zenith Book 2, Mazeworld, Absalon Book 2, Slaine: Book of Invasions 1 a v neposlední řadě Judge Dredd Case Files 02 a 03.

A tímto se dostáváme k poslední úrovni, ve které najdete vše z těch předešlých a dalších šestnáct titulů a zaplatíte za ní 12,74 euro. K již zmiňovaným titulům dostanete Shakara Book 1, Best of Tharg's Future Shock, Hope Book 1, Brink Book 3, Halo Jones Book 3, Zenith Book 3 a 4, Kingdom Book 3 a 4, 2000 AD's Greatest: Celebrating 40 Years, Zombo Book 2, Counterfeit Girl, Absalon Book 3, Judge Anderson: Psi Files 2, Judge Dredd: The Complete Case Files Vol. 5 a Locked contentJudge Dredd Case Files 04.

Pokud vás nabídka zaujala, určitě navštivte stránku tohoto limitovaného balíčku, kde si budete moct z každého komiksu prohlédnout krátkou preview verzi. Na zakoupení stále máte ještě 9 dní, takže máte spoustu času si rozmyslet, jestli rozšíříte svou digitální knihovnu komiksové tvorby či nikoliv.