Co se marvelovského světa týče, tak jednu dobu visel velký otazník nad tím, jak bude vypadat obsazení nové Fantastické čtyřky. Už nějaký ten pátek každopádně víme, že Reeda Richardse nakonec ztvární Pedro Pascal (The Last of Us), ovšem v minulosti kolem role kroužila ještě další jména, například Adam Driver (Megalopolis), Diego Luna (Andor) a Dev Patel (Opičí muž).

Nyní vyšlo najevo, že ve hře byl i britský herec Rahul Kohli. Podle všeho byl navíc opravdu velice blízko tomu, aby role nakonec připadla jemu, nakonec z toho ale vyšel vítězně Pascal. Kohli působil především v seriálovém světě, hned několikrát spolupracoval se slavným hororovým režisérem Mikem Flanaganem, který ho obsadil do svých seriálů The Haunting (2018), Půlnoční mše (2021) a Pád domu Usherů (2023). Dále ho ještě můžete znát jako hlas Scarecrowa z animované Harley Quinn (2018) a ze seriálu iZombie (2015). 

Co se zbytku Fantastické čtyřky týče, těšit se můžeme na herce jako Vanessa Kirby jako Sue Storm (Invisible Woman), Joseph Quinn jako Johnny Storm (Human Torch) a Ebon Moss-Bachrach jako Ben Grimm (The Thing).

Dále se k filmu přidali ještě John Malkovich (Po přečtení spalte), Paul Walter Hauser (Richard Jewell), Ralph Ineson (Zelený rytíř) jako Galactus, Julia Garner (Ozark) jako ženská verze Silver Surfera a nakonec Natasha Lyonne (Poker Face), která by podle mnohých fanoušků mohla ztvárnit Alicii Masters.

O režii se postará Matt Shakman, který natočil také všechny epizody seriálu WandaVision (2021). Na scénáři pracovali Jeff Kaplan, Ian Springer, Eric Pearson, Josh Friedman a Peter Cameron.

Do našich kin snímek dorazí 24. 7. 2025.