Johnny Depp vyhrál rozsudek nad svou bývalou manželkou Amber Heard a mnoho fanoušků doufá, že se vše vrátí do starých kolejí. I když to vypadá, že obvinění proti osobě Johnnyho Deppa ještě neskončila, herec opět získal podporu veřejnosti a zdá se pravděpodobné, že ve své kariéře bude i nadále pokračovat. A to bez větší újmy na cti poté, co byl soudem očištěn. Otázka ovšem zůstává: Vrátil by se Johnny Depp k Pirátům z Karibiku? Podle nové zprávy by mohl, pokud je údajná dohoda, kterou mu nabídla společnost Disney, pravdivá.

Určitě by dávalo smysl, kdyby společnost Disney chtěla s kultovním hercem znovu spolupracovat. Koneckonců, mnoho fanoušků se ve společnosti zklamalo, a to hlavně poté, co byl Johnny Depp očištěn a získal veřejnou podporu svých fanoušků. Proto se objevují zprávy, že Disney nabídlo herci možnost se k Pirátům z Karibiku vrátit. I kdyby však byla tato nabídka pravdivá, přijal by ji herec poté, co byl téměř ihned po kauze s Amber Heard společností Disney z role bezcitně vyřazen?

Zde je to, co uvedla původní zpráva prostřednictvím serveru Pop Topic:

„Společnost Disney má velký zájem o urovnání vztahů s Johnnym Deppem. Oslovili herce ještě před jeho soudním procesem pro pomluvu proti Amber Heard a zeptali se ho, zda by měl zájem vrátit se do dalšího filmu nebo dvou Pirátů.“

Po tvrzení, že společnost Disney má pro herce a jeho ikonickou roli Jacka Sparrowa napsaný nový návrh, dále zdůraznili, že studio doufá, že se Johnny Depp vrátí. Mají pro něj prý přichystanou následující finanční nabídku:

„Společnost Disney je údajně ochotna jít nad rámec a nabídnout 301 milionů dolarů, což přesahuje částku, o níž právník Amber Heard tvrdil, že ji Depp odmítne.“

Částka, o které právník hovořil, byla u soudu slavně zmíněna jako „300 milionů dolarů a milion alpak“. Stala se jedním z mnoha memů, které žijí svůj život mimo soudní síň. Nicméně tato zpráva naznačuje, že Disney návrat Johnnyho Deppa bere velmi vážně. Nebo ne? Jiný zdroj zase uvádí, že je tato zpráva nepravdivá. Na úplnou pravdu si asi budeme muset pár dní počkat.

Přečtěte si také: Disney+ zpřísňuje pravidla pro sdílení hesel

Jak bylo uvedeno prostřednictvím E! Online, zástupce Johnnyho Deppa sdělil NBC News následující:

„Celé je to výmysl.“

S takto přímočarým prohlášením se dá jen těžko polemizovat. Souhlasí také s tím, co Johnny Depp uvedl již dříve. Herec se již několikrát zmínil, že nemá v úmyslu se k Pirátům z Karibiku vrátit ani znovu spolupracovat se společností Disney. Hollywood je samozřejmě bláznivé místo a nikdo neví, co se může v budoucnu stát. Zvláště teď, když Johnny Depp pokračuje v získávání zpětné podpory veřejnosti.

Mohl by si herec návrat do role pirátského kapitána ještě rozmyslet?