Chystané eRkové komedie Vocasy na tripu jsme se zcela původně měli dočkat už v červnu, ale studio Universal se ho rozhodl odložit na srpnový týden, kdy bude muset čelit výrazně menší konkurenci. Snímek tak vyjde ve stejný den, kdy bude premiérovat také i DC snímek Blue Beetle, ze kterého ale bude se vší pravděpodobností propadák jako hrom. A jelikož konec měsíce se nám rychle blíží, Universal se nám rozhodl nadělit nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

A je z něho hned jasné, proč dostal snímek R rating, psí protagonisté se v něm s vulgárními výrazy rozhodně nedrží zpátky. Jak už nějakou dobu víme, příběh se zaměří na malého a veselého pejska jménem Reggie (Will Ferrell), kterému přijde, že si žije perfektním životem se svým páníčkem Dougem (Will Forte). Skutečnost je ovšem taková, že Doug je hulvátský alkoholik, který Reggieho nemá ani trochu rád.

Jednoho dne se ho proto rozhodne nechat ve víru velkoměsta. Následně Reggie narazí na dalšího zbloudilého psa, kterým je drsňák Bug (Jamie Foxx). A ten Reggieho přesvědčí o tom, že Dougovi na něm nikdy ve skutečnosti nezáleželo. Bug se proto rozhodne našeho malého a zoufalého protagonisty ujmout, aby mu ukázal, jak to vlastně ve městě chodí pro toulavé psy.

Po nějakém čase se pak Reggie rozhodne svému bývalému páníčkovi pomstít. A to hodně bolestivým způsobem. V nejnovějším traileru se také mihne Dennis Quaid (Past na rodiče), který zde dokonce hraje sám sebe. Kdo ví, možná to je určitá mrkačka na jeho snímek Psí poslání (2017). 

O režii se postaral Josh Greenbaum, který je například zodpovědný za komedii Barb a Star jedou do Vista del Mar (2021). Scénář zas zpracoval Dan Perrault (Players).

Dále si ve snímku zahrají herci jako Hannah Alline, Andrea Laing, Charity Cervantes, Garrett Hines, Mike Dolphy, Jade Fernandez a Tinashe Kajese.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 17. 8. 2023.