Studiu Sony to sice s Madam Web moc nevyšlo, ale to nic nemění na tom, že nám ještě letos nadělí své dvě další hrané marvelovky. První bude Lovec Kraven, ve kterém v hlavní roli uvidíme Aarona Taylora-Johnsona, dalším zas je třetí díl Venoma, v němž se role Eddiho Brocka opět chopil Tom Hardy.

A právě s Venomem souvisí nové informace, se kterými nedávno přišel server Variety. V první řadě se mění datum premiéry, tentokrát však k lepšímu. Film totiž dorazí o dva týdny dřív, původně měl do amerických kin dorazit 8. 11. 2024 (u nás o den dřív), premiérovat však nakonec bude už 25. 10. 2024. Platit by to snad mělo i pro kina u nás. Byl také odhalen oficiální název filmu: Venom: The Last Dance (Venom: Poslední tanec). Což zřejmě naznačuje, že Eddiho příběh patrně opravdu dospěje v závěru trilogie ke svému konci. 

Poslední klapka filmu by každopádně měla padnout už velice brzy (je dokonce možné, že už padla), snímek poté zamíří do komplikovaných vod postprodukce, aby se mohl připravit na říjnovou premiéru.

Kromě Hardyho se ve filmu objeví také Juno Temple (Fargo) v roli hlavní ženské postavy, která pochází z komiksů, a také Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), nicméně o jeho úloze pořád nic bližšího nevíme. Minulý měsíc byla také nabrána na palubu herečka Clark Backo (Příběh služebnice), nad jejíž rolí také visí otazník.

Dalších informací o obsazení a ději se snad dočkáme poté, co snímek vstoupí do postprodukce. 

Film tentokrát natočila Kelly Marcel, scenáristka předešlých dvou dílů, pro kterou bude film celovečerním režijním debutem. Pracovala také na scénáři k titulům jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Natáčet se začalo v červnu 2023, kvůli následné stávce herců se ale musela produkce na nějaký čas pozastavit.