Pokud bychom měli jmenovat animovaný seriál, který mnozí diváci vyloženě zavrhovali do horoucích pekel, tak okamžitě vyvstane na mysl Velma (2023). Ten se zaměřil na titulní chytrou příslušnici uskupení Záhady s.r.o. ze Scooby-Doo franšízy, které propůjčila hlas Mindy Kaling. První řada se dočkala neskutečně bídného přijetí jak od diváků, tak i od kritiků, ale vzhledem k tomu, že sledovanost byla dobrá, nakonec došlo i na druhou sezónu, která premiérovala letos na jaře. Nedávná zpráva ale bezpochyby udělá mnohým radost.

Služba Max potvrdila, že Velma už třetí sezónu nedostane, seriál tak došel ke svému konci. Představitelé služby zároveň také poděkovali jak zmíněné herečce, která byla zároveň jednou z tvůrkyní, tak i jejímu kolegovi Charliemu Grandymu. A to za vytvoření ,,neuvěřitelně zábavného a svěžího světa“.

Úplnou tečkou za celým seriálem se stal halloweenský speciál jménem Velma: This Halloween Needs to Be More Special!, který se na službě objevil minulý týden. 

Důvod zrušení uveden nebyl, ale se vší pravděpodobností za tím stojí především ony negativní reakce, které se na seriál lepily vyloženě ze všech stran. Druhá řada se údajně měla pokusit získat na svou stranu popuzené diváky, ale ani ta se nemůže chlubit příliš pozitivními reakcemi.

Kromě Mindy Kaling se v seriálu dále představili Glenn Howerton jako Fred, Sam Richardson jako Shaggy a Constance Wu jako Daphne.

Dále hráli Ming-Na Wen, Gary Cole, Debby Ryan, Melissa Fumero, Stephen Root, Ken Leung, Jane Lynch, Cherry Jones, Shay Mitchell, Frank Welker, 'Weird Al' Yankovic, Sarayu Blue, Nicole Byer, Wanda Sykes, Fortune Feimster a mnozí další.