Studio Sony přednedávnem zveřejnilo oficiální trailer na dlouho očekávané mysteriózní drama jménem Kde zpívají raci. Podívat se na něj můžete výše. Samotný příběh se zaměří na mladou ženu jménem Kye (Daisy Edgar-Jones), která to v dětství rozhodně neměla jednoduché. Jako malou holčičku ji její matka totiž opustila, tudíž vyrůstala zcela sama v nebezpečných a rozsáhlých mokřinách Severní Karolíny. Její přítomnost v bažinách však neušla pozornosti. V malém městečku jménem Barkley Cove se tak začínají šířit historky o „dívce z mokřin“, která se po nebezpečné lokaci potuluje. Už jen kvůli této reputaci se zdá, že Kye navždy zůstane osamocená v bažinách, přičemž do civilizace se nikdy nepodívá. 

To se však začne měnit ve chvíli, kdy se střetne se dvěma mladíky, kteří o ni projeví zájem. Postupně se tak onomu neznámému světu, který představuje městečko Barkley Cove, začne konečně otvírat. A jak se zdá, věci by mohly jít dokonce natolik dobře, že Kye by mohla poznat nejenom přátelství, ale i pravou a nefalšovanou romantickou lásku. Věci se ale prudce otočí k hrošímu, když je jeden z těchto mladíků nalezen mrtvý. A Kye se tak pro lidi z města stane hlavní podezřelou. Na dívku z mokřin tak bude uspořádán policejní hon. Ale lidé z městečka netuší, že Kye je nejenom velice inteligentní, ale osamocená léta strávená v bažinách z ní udělily nesmírně schopnou ženu, kterou jen tak někdo nechytí. Jak ale případ vraždy pokračuje, na povrch začnou vyplavovat mnohá další temná tajemství nebezpečných bažin. 

O režii se postarala Olivia Newmam, která v minulosti například pracovala na seriálech jako Chicago Fire a Jak se opovažuješ. Scénář zpracovala Lucy Alibar podle stejnojmenné knižní předlohy, kterou v roce 2019 napsala autorka Delia Owens. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr.David Strathairn.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022.