Loni na jaře na Netflixu premiérovala série jménem Ve při, kterou si jakožto tvůrce a hlavní scenárista vzal pod palec Lee Sung Jin. O žádnou snadno zapomenutelnou blbost se ale nakonec nejednalo (však se na jeho výrobě podílelo i studio A24), seriál vychvalovali jak kritici, tak i diváci, přičemž letos dokonce vyhrál hned tři Zlaté glóby, včetně toho za Nejlepší limitovanou sérii, antologii nebo TV film. Příběh se zaměřil na Amy (Ali Wong) a Dannyho (Steven Yeun), s nimiž se po osudném incidentu roztočí zdánlivě nekonečný kolotoč pomsty, který oběma začne měnit životy.

A zdá se, že někdy v budoucnu bychom se mohli dočkat druhé řady, která by se tentokrát zaměřila hned na dva páry nových hrdinů. A server Deadline nedávno odhalil, z kterých herců by se mohly skládat.

Podle serveru by první pár mohli tvořit Charles Melton (May December) a Cailee Spaeny (Priscilla), druhý zas Jake Gyllenhaal (The Covenant) a Anne Hathaway (Čarodějnice), kteří si už společně zahráli v romantické komedii Láska a jiné závislosti (2010) od Edwarda Zwicka. Oba dva páry by údajně měly být znepřátelené, ale to je zatím všechno, co o chystané druhé řadě víme.

Nutno dodat, že nová sezóna ještě nedostala od Netflixu oficiálně zelenou, server ale hlásí, že Lee Sung Jin už scénář možná odevzdal. A pokud ne, tak by k tomu mělo dojít už velice brzy. Plánem je s natáčením začít někdy na přelomu léta a podzimu letošního roku. Tedy samozřejmě za předpokladu, že streamovací služba a studio A24 další řadu opravdu odklepnou. 

Jihokorejský filmař Lee Sung Jin psal pro seriály jako Silicon Valley (2014), Tuca & Bertie (2019) a Dave (2021).

Kromě výše zmíněných si v první sezóně zahráli herci jako Joseph Lee, David Choe, Patti Yasutake, Ione Skye, Andrew Santino, Justin H. Min, Mia Serafino, Maria Bello, Ashley Park a Miya Cech.