Zřejmě už na konci měsíce by mělo v Irsku začít natáčení druhé řady veleúspěšného seriálu Wednesday (2022), ve kterém si Jenna Ortega zahrála zamračenou členku legendární Addamsovy rodiny.

Server Variety nyní hlásí, že v nové sezóně se má objevit i Steve Buscemi, slavný americký herec, který si například zahrál hned v několika filmech bratrů Coenů a Jima Jarmusche (Mrtví neumírají), stejně tak se jedná o jednu z hlavních hvězd seriálu Impérium - Mafie v Atlantic City (2011), za nějž získal Zlatý glób.

Zmíněný server uvádí, že Buscemi by si měl v chystané druhé sezóně zahrát nového ředitele Akademie Nevermore, ve které se odehrávala podstatná část první řady. Ovšem nakolik velká bude jeho úloha v další kapitole, zatím není známo.

Nutno dodat, že i přestože Variety patří k těm důvěryhodnějším zdrojům, obsazení Buscemiho stále ještě nepotvrdil Netflix. To se ale může změnit v následujících dnech.

O samotném ději druhé řady toho každopádně stále víme málo, údajně ale máme počítat s tím, že další sezóna už nebude věnovat tolik pozornosti hrdinčině romantickému životu, místo toho bude zase o něco více přičichávat k hororu. Ortega se kromě hlavní role tentokrát chopí i otěží jedné z producentek.

Vzhledem k obrovitánskému úspěchu, který první řada zaznamenala v rámci sledovanosti, asi nebude divu, že Netflix druhou sezónu momentálně považuje za jednu ze svých největších priorit. 

Showrunnery seriálu jsou Alfred Gough a Miles Millar, kteří projevili zájem nadělit seriálové spin-offy i dalším členům slavné rodinky.

Hned několik epizod první řady natočil Tim Burton, který už letos uvede pokračování svého legendárního Beetlejuice, v němž si Ortega zahraje také.