Pokračování Beetlejuice, milované klasiky od Tima Burtona, se jednu dobu nacházelo ve frustrujícím vývojovém pekle. Ale snímku se nakonec podařilo zvednout se na nohy, přičemž od té doby to byla jedna dobrá zpráva za druhou. A nyní zde na dlouho očekávané pokračování, které ponese název Beetlejuice Beetlejuice, máme první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

O ději nám toho příliš neodhalí, ale určitě potěší návrat hned několika starých známých tváří. V první řadě tu máme Lydii Deetz, hrdinku z prvního dílu, kterou si opět zahrála Winona Rydera. Spolu s ní se vrací i macecha Delia Deetz, opět v podání Catherine O'Hary. A na konci upoutávky se nám ukáže samozřejmě i starý dobrý bioexorcista Beetlejuice (Michael Keaton).

Trailer nám také představí novou hlavní hrdinku příběhu, kterou se stane Lydiina dcera Astrid (Jenna Ortega). Podle oficiálního popisu se tři generace rodiny Deetzových vrací domů do Winter River po nečekané rodinné tragédii. Lydiin život, ze kterého Beetlejuice stále ještě úplně nezmizel, se obrátí vzhůru nohama, když Astrid objeví tajemný model města v podkroví, čímž se následně otevře portál do Posmrtného života.

A jelikož obě říše zažívají trable, je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuiceovo jméno, čímž se zlomyslný démon vrátí, aby rozpoutal svůj vlastní druh chaosu.

Uvidíme, co nám ukáže plnohodnotný trailer, ale jednoznačně se můžeme těšit na další várku černého humoru, jež bude snad okořeněná i nějakým tím hororem.

Dále se nám ve filmu představí Monica Bellucci jako Beetlejuicova žena, Willem Dafoe jako ochránce zákona, který působí v posmrtném životě, a nakonec tu máme i Justina Therouxe jako postavu jménem Rory. O režii se nepřekvapivě opět postaral Tim Burton.

Do našich kin by se měl snímek podívat 5. 9. 2024.