Studio S&R Films před nedávnem vydalo zcela nový trailer na hororový thriller s názvem Marionette, který bude vyprávět o podivném chlapci, jenž dokáže měnit budoucnost svými hrůzostrašnými obrázky. Film si vzal na starost nizozemský režisér Elbert van Strien, který v roce 1993 natočil krátkometrážní snímek s podobným námětem (De Marionettenwereld). Trailer nám tak představuje temnou a sklíčenou atmosféru celého filmu, přičemž své diváky ujišťuje o tom, že s tím roztomilým kudrnatým chlapečkem je něco fakt hodně v nepořádku. 

Děj se bude točit kolem dětské psychiatričky Marianne Winter, která se rozhodne začít nový život ve Skotsku poté, co ztratí svého manžela po zdánlivé nehodě. Tam se začne starat o desetiletého chlapce, který prohlašuje, že svými malbami dokáže měnit tok času. A když se tato tvrzení prokážou jako pravdivá, Marianne popadne posedlost, která vykolejí celý její život od reality. V jedné z hlavních rolích se měl objevit i Matt Damon, ten však nakonec od projektu odstoupil, přičemž ho nahradil herec Peter Mullan. 

A co je na to všem nejlepší? Že film už je normálně k mání! Studio S&R Films však vydalo nový trailer, aby nalákalo diváky na zveřejnění filmu na satelitních službách jako Spectrum, Comcast, Cox, DirecTV, Dish a Fios. A co je na to všem nejhorší? Že snímek se příliš kladných recenzí nedočkal. Ohlasy hovoří o průměrné, někdy až podprůměrné podívané. A co vy? Dáte filmu šanci?