Také se vám tak trochu stýská po době, kdy Quentin Tarantino, Robert Rodriguez a další filmaři vydávali své Grindhouse ulítlosti? Inu, onu dobu vám možná připomene nově zveřejněný trailer na nízkorozpočtový horor Caddy Hack, na který se můžete podívat výše. Pokud vám název připomíná (alespoň tedy v USA) populární komediální klasiku Caddyshack (1980) od Harolda Ramise, ve které Bill Murrey mimo jiné zápolí s mazaným syslem, tak vězte, že je to záměrně. Zdá se totiž, že nacházející horor bude komedii do jisté míry parodovat.

Příběh by se měl každopádně točit kolem golfového hřiště, na kterém začnou masakrovat lidské nešťastníky skupinky zmutovaných syslů. Z traileru je ale jasné, že jim vyhlásí válku tým nebojácných hráčů, kteří jsou připraveni stanout proti syslům v epické bitvě, o níž budou bardové všech zemí zpívat ještě stovky let poté. 

Asi je na první pohled jasné, že půjde o „hororovou“ podívanou, kterou bychom rozhodně neměli brát ani trochu vážně. Těžko říct, zda herci v traileru záměrně přehrávají, nebo jsou doopravdy tak strašně moc špatní. I tak by se ale mohlo jednat o vcelku cákle zábavnou jízdu, ke které byste si mohli sednout s přáteli u piva a společně se jí smát.

U podobných titulů většinou platí, že pokud chybí rozpočet, tak se to musí okořenit buď kreativními nápady, nebo dobrým humorem. Zdá se, že Caddy Hack se pokusí jít po obou cestách, ovšem na výsledek si budeme muset počkat. 

O režii se postaral Anthony Catanese, hororový tvůrce, který má za sebou projekty jako Sodomaniac (2015), Hi-Death (2018) a Teenage Bloodsuckin' Bimbos (2019).

Ve snímku uvidíme herce jako Jim Gordon, Jake Foy, Chrissy Cavallo, Nick Twist, Ilene Sullivan a John Evans.

Snímek bude premiérovat v New Jersey 11. 8. 2023, následně pak někdy během října přijde na VOD.