V minulém roce se na filmovém festivalu v Torontu objevila bláznivě vyhlížející akční podívaná jménem Boy Kills World, ve které se hlavní hvězdou stane Bill Skarsgård (John Wick: Kapitola 4). A dobrou zprávou je, že snímek nakonec doputuje i do našich kin. Takže pokud jste fanoušci akčních divočin, které se neberou moc vážně, můžete zkusit dát filmu šanci. Na světě už máme i plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává hluchoněmý „Chlapec“, jehož rodina byla povražděna Hildou Van Der Koy (Famke Janssen), pomatenou hlavou zkorumpované postapokalyptické dynastie. Poháněn svým vnitřním hlasem, který vychází z jeho oblíbené videohry, prchá do džungle, kde ho začne trénovat tajemný šaman (Yayan Ruhian). A právě zde se z něho stane učiněný nástroj smrti. 

O režii se postaral Moritz Mohr, pro něhož bude film celovečerním debutem. Scénář si vzali na starost Arend Remmers (Továrna na sny) a Tyler Burton Smith (Dětská hra).

Dále hrají Jessica Rothe, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Cameron Crovetti, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Nicholas Crovetti, Yayan Ruhian a Frances Sholto-Douglas.

V našich kinech se snímek objeví 25. 4. 2024.