Spy Kids od Roberta Rodrigueze se vrací, ovšem tentokrát zase v trochu jiném kabátku. Těšit se totiž můžeme na dobrodružství zcela nové špionské rodinky, kterou nám představí snímek Spy Kids: Armageddon. Venku už máme také plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavními protagonisty se stanou členové rodiny Tango-Torrezových, ovšem samozřejmě můžeme počítat s tím, že děj se primárně zaměří na děti Patty (Everly Carganilla) a Tonyho (Connor Esterson). Oba dva nevědomky pomohou mocnému hernímu vývojáři vypustit mocný počítačový virus, který mu dává kontrolu nad veškerou technologií. Děti proto budou muset jít ve šlépějích svých rodičů Terrence (Zachary Levi) a Nory (Gina Rodriguez), aby ho zastavily.

Z nejnovější upoutávky se zdá, že nejrůznější videoherní tvorové vstoupí do skutečného světa, ve kterém začnou tropit neplechy. V rámci toho se obě děti posléze dostanou do skrýše, kterou pro ně připravili oba jejich rodičové. Jejím účelem ale také je, aby se naučily být opravdovými špiony se vším všudy. Následně se oba caparti vydávají zlovolného vývojáře porazit, aby zachránili svět před videoherní apokalypsou.

Trailer nám pak ukáže sekvenci, ve které se svými rodiči vstupují do videoherního světa, což je zcela očividná mrkačka na třetí díl Spy Kids 3-D: Game Over (2003), kde bylo něco opravdu velice podobného. Zda to všechno ale bude nakonec fungovat, se necháme překvapit. Spíše se ale obávám, že nás čeká podobný malér, kterým byl i čtvrtý díl Spy Kids 4D: Stroj času (2011). Ale holt uvidíme.

Rodriguez se postaral jak o režii, tak i o scénář, na kterém s ním ještě pracoval jeho syn Racer. Kromě Netflixu na výrobu filmu taktéž dohlížela studia Skydance a Spyglass Media.

Dále se nám ve filmu představí herci jako Billy Magnussen, D.J. Cotrona, Neal Kodinsky, Fabiola Andújar, Heath Young, Sam Franich, Eliska Vasquez, Bam Rubenstein a Leo Franich.

Snímek bude na Netflixu premiérovat 22. 9. 2023.