Když člověku zemře člen rodiny za podivných okolností, samozřejmě to nechce nechat jen tak. Přesně o tom bude vyprávět nadcházející krimi drama jménem Delia´s Gone, na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o mladém a mentálně postiženém muži jménem Louis (Stephen James), který po smrti svého otce žije pouze se svou starší sestrou jménem Delia (Genelle Williams). Tu však nadevše miluje a velmi si s ní rozumí. Po jedné noci ale místní šerifka Fran (Marisa Tomei) nalezne Deliino opuštěné auto poblíž baru, ovšem po ní samotné není ani památka. Až později však zjistí, že mladá žena byla zabita. A podle nalezených důkazů se zdá, že za její smrtí stál její vlastní bratr.

Louise se tak pod nátlakem police nakonec k vraždě přizná, i přestože kvůli svému mentálnímu stavu pořádně celou situaci nechápe. Následně je tak odsouzen k pětiletému trestu odnětí svobody. Po propuštění je Louis poslán do ústavu, kde ho navštíví muž jménem Stacker (Travis Fimmel), jeden z posledních lidí, kteří viděli Deliu naživu. A ten následně Louisovi naznačí, že za smrtí jeho sestry je víc, než se zdá. S těmito novými informacemi tak Louise následně z ústavu uniká, přičemž se vydává na osobní misi, aby mohl zjistit, kdo je doopravdy zodpovědný za smrt jeho sestry. 

O režii filmu se postaral kanadský filmař Robert Budreau, který má za sebou snímky jako Born to Be Blue a Stockholm. Scénář si zas vzal na starost Michael Hamblin. Ve filmu se dále objeví herci jako Paul Walter Hauser, Hamza Haq, Billy MacLellan, Graham Abbey, Kelly Martin a Kate Moyer.

Oficiální premiéra je stanovená na 19. 8. 2022.