Pokud toužíte po další náloži Jurského parku/světa, která by však byla okořeněná pořádnou dávkou sci-fi, rozhodně byste měli zbystřit. Studio Sony totiž nedávno vydalo zbrusu nový trailer na snímek 65, ve kterém se v hlavní roli objeví Adam Driver. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na velitele Millse (Driver), který se vydal na průzkumnou misi do hlubin vesmíru. Na své lodi však není jenom on, ale i 35 dalších pasažérů v hibernaci. A i přestože je Mills zkušeným cestovatelem, srážka s asteroidem zapříčiní, že s lodí havaruje na neznámé planetě. Mills následně vyšle zprávu, aby byla vyslána pomoc. Ale ta samozřejmě nedorazí ihned. A mladý velitel proto bude muset vstoupit na neznámou půdu, aby našel všechny přeživší pasažéry. 

Ke svému šoku však zjistí, že veškeří lidé, kteří s ním cestovali na lodi, ztroskotání nepřežili. Tedy téměř všichni. Jedinou přeživší se stane mladá dívka (Ariana Greenblatt), která se zároveň stanou jedinou lidskou duší, jež bude Millsovi dělat společnost. Následně tak zjistí, že planeta, na které ztroskotali, obsahuje ideální podmínky pro nějakou tu novou lidskou kolonii. Ale brzy si uvědomí, že na ní nejsou sami.

Potulují se po ní totiž tvorové, kteří zcela bezpochyby připomínají pozemské dinosaury. A z Millese a dívky se rázem stává lovená kořist. Na jakou planetu se to ale dostali? Je snad možné, že Mills během svého cestování nějakým způsobem poskočil v zpět v čase o 65 milionů let, přičemž ona planeta je ve skutečnosti prehistorická Země? To se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postarali Scott Beck a Bryan Woods, oba dva se taktéž podíleli na scénáři k prvnímu dílu úspěšné sci-fi série Tiché místo. Mezi jejich další díla patří také horory Nightlight a Haunt. Jedním z producentů filmu se taktéž stal režisér Sam Raimi.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 3. 2023.