Letošní Comic-Con nás i přes svá omezení zásobuje obrovskou spoustou novinek. A mezi nimi jsou i trailery na naše oblíbené seriály. Jedenáctá série měla vyjít již v květnu, no bohůmžel COVID tomu nepřál. Nyní jsme se však dočkali plnohodnotného traileru.

Ten nám v rychlosti zopakuje velkou část Archerova příběhu. Ten prožil několik životů a jak sám divákovi říká: „několik různých žánrů.“ Pobyt v kómatu totiž dovolil tvůrcům popustit uzdu fantazii a skrze sny nám představit příběhy, které by jinak nebyli možné. Archer je dosti šílený seriál, ale přesto má stále základy v realitě. Ale takto jsme se mohli podívat třeba zpět do minulosti na romantizovanou verzi Los Angeles, ostrov pokladů nebo do retro scifi budoucnosti.

Přečtěte si také: Jedenáctá série Archera odsunuta kvůli koronaviru

Následně se však Sterling Archer probouzí a zapamatovává se ze tří let, které strávil na lůžku. Dále vidíme, že se seriál vrací ke svému agentskému zasazení, ze kterého vzešel. Můžeme vidět spoustu odkazů na klasické bodovky ať už jsou to ikonické gadgety (taktická hůl FTW!) nebo znělka.

Agentura se však během Archerovy nepřítomnosti změnila. A přísný zákaz alkoholu je pouze špička katastrofického ledovce. Jak si náš oblíbený šovinistický agent poradí s novými výzvami a ne tak docela zotaveným tělem uvidíme již 16. září.