Představte si, že váš sourozenec bude mít narozeniny, přičemž vy mu budete chtít dát nějaký opravdu speciální dárek. Co si pro něj připravíte? Nové hodinky? Auto? Lístky na všechny budoucí koncerty Michala Davida? A co takhle únos na jeho narozeninovou oslavu? Přesně to čeká jednu z hlavních postav v připravovaném thrilleru jménem Take the Night, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dva bratry, kteří spolu už od dětství ve všem soupeří. Přesto však mezi sebou mají relativně dobrý vztah. Mladší bratr Robert (Sam Song Li) nedávno po svém otci zdědil obrovskou miliardovou firmu, se kterou to však nevypadá vůbec dobře. Navíc bude brzy slavit své 25. narozeniny, na které však vůbec nemá náladu. Jeho bratr William (Roy Huang) však pro něj chystá jedno velké překvápko.

William se rozhodne, že najme skupinku lidí, aby Roberta naoko unesli, nicméně ve skutečnosti ho pouze převezou na chystanou narozeninovou oslavu. William je však tak strašně velký packal, že pro tento úkol najme skutečné zločince. Když se následně dozví, že mají „unést“ mladého a nezkušeného miliardáře, samozřejmě přijmou. Nicméně Roberta nakonec unesou doopravdy. Když se to následně William dozví, bude muset najít způsob, kterým by svého bratra zachránil. Člověk však nemusí být žádný génius, aby mu došlo, že zločinci chtějí prostřednictvím Roberta získat co nejvíce peněz z jeho firmy. Z traileru je ale patrné, že to uvnitř skupinky zločinců začne trochu vřít.

Bude se jednat o celovečerní debut Setha McTiguea, který se postaral jak o režii, tak i o scénář. Taktéž ve filmu ztvárňuje jednoho ze zločinců, kteří Roberta unesou. Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví herci jako Ashwin GoreBrennan Keel CookShomari LoveAntonio Aaron a Grace Serrano.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 7. 2022.