Na konci příštího měsíce nám studio Lionsgate nadělí nový akční thriller jménem Red Right Hand, ve kterém jednu z hlavních rolí ztvární Orlando Bloom (Gran Turismo). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem Cashe (Bloom), který se snaží žít čestný a klidný život. V rámci toho se stará o svou nedávno osiřelou neteř Savannah (Chapel Oaks) ve městě Odim County. To ale vede sadistická a mocná zločinecká šéfka, která vystupuje pod přezdívkou ,,Big Cat“ (Andie MacDowell). Ta následně Cashe přinutí, aby opět vstoupil do jejích služeb. Hrdina posléze zjistí, že je schopen čehokoli, dokonce i zabíjení, aby ochránil jak město, tak i jedinou rodinu, která mu zbyla. 

O režii se postaralo filmařské duo Eshom Nelms a Ian Nelms, které nám nadělilo snímky jako Small Town Crime (2017) a Tlusťoch (2020). Scénář zpracoval Jonathan Easley.

Dále hrají Garret Dillahunt, Brian Geraghty, James Lafferty, Jeremy Ratchford, Nicholas Logan, Scott Haze a Alexandra Park.

Snímek dorazí na VOD 23. 2. 2024.