Bavilo vás jako caparty hrát si v kukuřičném poli, přičemž jste se v něm i občas rádi „ztráceli“? A měli jste v něm občas takový nepříjemný pocit, jako kdyby se na vás mělo každou chvíli něco vrhnout? Tak to byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející akční thriller jménem Escape The Field. V něm totiž také půjde o hraní v poli. Akorát s tím rozdílem, že může mít za následek smrt. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na skupinku lidí, která se probudí uvnitř rozsáhlého kukuřičného pole. Nikdo z nich však nemá sebemenší ponětí o tom, jak se tam vlastně dostal. Každý z nich má navíc u sebe jistý předmět. Všem hrdinům tak začíná být čím dál jasnější, že s nimi někdo patrně hraje jakousi zvrácenou hru.

Pole se zdá být nekonečné a únik z něho evidentně zas tak jednoduchý nebude. A bude hůř. Nejenomže nikde není žádný zdroj vody, ale navíc veškerá kukuřice se zdá být shnilá. Skupinka tak bude muset spojit síly jako jeden tým, aby se mohla z hrozivého bludiště včas vymotat. Jedna jistá věc je ale na tom všem nejhorší. Hrdinové brzy zjistí, že v poli nejsou sami. Jednoho večera k jejich ohništi dorazí muž, který v onom kukuřičném pekle už nějaký ten čas strávil. Následně ho ale vtáhne do temnoty noci jakási neznámá síla. Skupina tak se zděšením zjistí, že jim hrozí smrt nejenom hlady a žízní, ale i rukama něčího hrozivého, co se po polích prochází s nimi. 

Film natočil Emerson Moore, který se postaral jak o režii, tak i o scénář. S tím mu ještě pomáhali Sean Wathen a Joshua Dobkin. Ve snímku se tak dočkáme herců jako Shane West, Jordan Claire RobbinsTheo RossiElena JuactoTahirah Sharif a Julian Feder.

Oficiální premiéra je stanovená na 6. 5. 2022.