Příští měsíc bude na Netflixu premiérovat zbrusu nový thriller jménem End of the Road, ve kterém se jistá rodinka dostane do opravdu pořádného maléru. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o ženě jménem Brenda (Queen Latifah), která si momentálně neprochází zrovna nejlepšími časy. Nedávno jí zemřel manžel, přičemž nějakou dobu poté také přišla o práci. Proto se rozhodla, že společně se svými dětmi vyrazí na druhý konec USA, kde na ně snad čeká lepší život. Spolu s nimi se na cestu vydá i Brendin bratr Reggie (Ludacris), který však v brzké době udělá možná tu největší chybu ve svém životě. K té dojde krátce poté, co se všichni ubytují v jistém motelu. 

Jedné noci tak rodinka uslyší podivné zvuky, které se ozývají z vedlejšího pokoje. Když se následně vydají odhalit, co se vlastně děje, zjistí, že v něm došlo ke kruté vraždě. Reggie si následně všimne tašky, která je plná amerických dolarů. Samozřejmě neodolá, přičemž tašku tak vezme s sebou. Zdá se ale, že po tašce pase ještě někdo jiný. Někdo, kdo je ochotný ublížit absolutně komukoliv, aby ji získal. Brenda a celá její rodina se tak ocitají na útěku před hrozbou, ze které možná není úniku. Následně ale začne celou zapeklitou situaci brát mnohem osobně poté, co neznámý vrahoun unese jejího syna.

O režii se postarala filmařka Millicent Shelton, která je známá především díky své seriálové tvorbě. Podílela se tak na sériích jako Flash, Jessica Jones, The Walking Dead, Titans a Zámek a klíč. Scénář zpracoval David Loughery, jenž má za sebou filmy jako Star Trek V: Nejzazší hranice a Posedlá. Dále si ve filmu zahrají herci jako Beau Bridges, Mychala Faith Lee, Shaun Dixon a Frances Lee McCain.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 9. 2022.