Peter Capaldi, známý představitel dvanáctého Doktora, si zahraje jednu z hlavních rolí v nadcházejícím seriálu od Amazonu jménem The Devil's Hour. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na tajemného samotáře jménem Gideon (Capaldi), který se stane primárním cílem policejního pátrání kvůli své fascinaci vraždami. Ten přijde do kontaktu s ženou jménem Lucy Chambers (Jessica Raine), jež se každý den probouzí přesně tři minuty po půl čtvrté ráno, tedy uprostřed takzvané Ďábelské hodinky, která trvá od 3:00 do 4:00. Gideon se tak snaží Lucy vysvětlit o fungování tajemného a zlověstného pouta, které existuje mezi jejími sny a vlastními vzpomínkami. 

Lucy tak následně začne trpět podivnými a hrozivými vizemi, které se následně začnou přelívat do jejího osobního života. Bude se tak muset potýkat se zhoršujícím se zdravotním stavem své matky a chladným vztahem se svým vlastním synem. Do toho všeho začne docházet k podivných vraždám, které začnou zasévat strach do srdcí místních obyvatel.

Lucy věří, že jí s jejími vizemi a případy vražd může moci jedině tajemný Gideon, který patrně z jakéhosi nevysvětlitelného důvodu dokáže ovládat čas. Nebo se snad jedná o někoho, kdo dokáže předvídat budoucnost? Ať už je to jakkoliv, právě on je klíčem k vyřešení všech problémů, které souží nejenom Lucy, ale i zbytek policejního sboru. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou celého seriálu se stal Tom Moran, který například pracoval na sci-fině The Feed z roku 2019. O režii jednotlivých epizod se postarali Johnny Allan a Isabelle Sieb. Dále se v seriálu objeví herci jako Phil Dunster, Benjamin Chivers, Ramanique Ahluwalia, Meera Syal, Alex Ferns a Nikesh Patel.

Oficiální premiéra na Amazaonu je stanovená na 28. 10. 2022.