Fanoušci anime, zbystřete, protože už brzy se na Netflixu objeví zcela nový seriál jménem Vampire in the Garden. Příběh bude zasazený do světa, ve kterém lidstvo během jedné kruté zimy prohrálo válku proti krvelačným upírům. Starý svět padl. Nyní pomalu povstává nový, ve kterém se dominujícími bytostmi stávají hroziví nemrtví. Lidstvo ale ještě stále není zcela pryč. Malá komunita lidských přeživších našla mír a bezpečí v malém městečku, které chrání velká stěna světla, jež je pro nezvané upíry smrtící. Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Momo, která má od spokojeného života daleko. I přesto ale touží po tom, aby mohli lidé a upíři žít pospolu v harmonii. 

A jednoho dne se tak setká s Fine, upíří královnou, se kterou naváže zvláštně přátelský vztah. Obě dvě patrně sdílejí vizi vzájemného pochopení a míru mezi živými a nemrtvými. Momo tak následně zjistí, že Fine kdysi milovala lidstvo. A také to, že kdesi existuje tajemné místo, kterému se říká Ráj. V něm údajně kdysi lidé a upíři žili v harmonii a míru. Momo a Fine se tak společně vydají na cestu, aby mohly zapomenutý Ráj najít. A možná tím i konečně ukončit ničivou a krutou válku, která si již vyžádala bezpočet životů. Samozřejmě se to ale neobejde bez řad nepříjemných překážek. A to nejenom zvenčí, ale i uvnitř vztahu mladé Momo a upírské královny. 

O režii šestidílného seriálu se postaral Ryotaru Makihara, který je například zodpovědný za anime filmy jako Impérium mrtvých a Hal. Taktéž pracoval na velice úspěšném a populárním seriálu Attack on Titan z roku 2013. O design jednotlivých postav se postaral Tetsuya Nishio, jehož práce taktéž zahrnuje legendární anime jako Naruto, Cowboy Bebop a Evangelion.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 16. 5. 2022.