Nedávný teaser na třetí díl Fantastických zvířat, který tentokrát ponese název Brumbálova tajemství, nám přislíbil, že se dnes dočkáme prvního oficiálního traileru. A tak se také stalo. Tudíž můžeme konečně lépe nahlédnout na to, co nás vlastně čeká. Je samozřejmě jasné, že ve třetím díle opět spojí síly hlavní hrdina celé série, tedy Mlok Scamander (Eddie Redmayne), s největším čarodějem moderní doby, kterým je slavný Albus Brumbál (Jude Law). Společně se tak budou muset postavit plánům hrozivého černokněžníka Grindelwalda, kterého od třetího dílu bude už hrát Mads Mikkelsen. A přesně na něj se v traileru můžeme konečně pořádně podívat. 

Je vcelku zvláštní, že se tvůrci u Mikkelsena již nepokusili napodobit onen pitoreskní a výrazný vzhled, který měla černokněžníkova verze v podobě Johnnyho Deppa. Ten musel před několika lety z role odstoupit, kvůli soudním sporům se svou bývalou manželkou Amber Heard. V traileru se mimo jiné dočkáme i jedné známé postavy, kterou si můžeme pamatovat z posledního dílu Harry Pottera. Tím je Brumbálův mladší bratr Aberforth. Zamračený mrzout, který ve vesnici Prasinky vedl hospodu u Prasečí hlavy. Když už jsme u těch Prasinek, tak v traileru se jich dočkáme taktéž. Nechybí ani pohledy na interiér a exteriér Bradavic, které fanouškům slibují notnou dávku nostalgie. A aby snímek vůbec dostál svému jménu, tak nám taktéž představí další podivuhodné magické tvory, se kterými Mlok přijde do styku. 

Samotný příběh by měl nějakým způsobem taktéž souviset s druhou světovou válkou. Mimo jiné by nás měl zavést i do Bhútánu, Německa a Číny. Mlok a Brumbál však v onom boji nebudou sami. Připojí se k nim ještě další postavy, které ztvární následující herci: Callum Turner jako Mlokův bratr Theseus, Victoria Yeates jako Bunty, William Nadylam jako Yusuf Kama, Jessica Williams jako profesorka Eulalie Hicks a Dan Fogler jako Jacob Kowalski. O scénář se postarala sama J. K. Rowling, autorka původní knižní série Harryho Pottera. Režii si opět vzal na starost David Yates, který filmy z kouzelnického světa režíruje už od dob Fénixova řádu. Oficiální premiéry filmu se dočkáme 7. 4. 2022.