Služba Paramount+ se pochlubila plnohodnotným trailerem na svůj zbrusu nový mafiánský seriál jménem Tulsa King, ve kterém v hlavní roli zazáří Sylvester Stallone. Podívat se na něj můžete výše. Jak už nějaký ten pátek víme, seriál se zaměří na muže jménem Dwight "Generál" Manfredi (Stallone), mafiánského kapitána, který byl nedávno konečně propuštěn z vězení, v němž strávil celých 25 let. Jeho šéf ho však ze své organizace vyhodil, ovšem Dwight si následně začne uvědomovat, že jeho bývalá gangsterská rodina má jakési zlé úmysly. Ostřílený mafián se proto rozhodne, že založí své vlastní zločinecké impérium.

A i když je Manfedi na tento úkol zprvu sám, i tak je přesvědčen o tom, že za několik let se stane vládcem celé Oklahomy. A běda tomu, kdo by se opovážil postavit se mu do cesty. O scénář a režii se postaral talentovaný Taylor Sheridan, který napsal scénáře pro oba dva díly Sicaria. Za zmínku taktéž stojí jeho vynikající krimi thriller Wind River z roku 2017, který Sheridan napsal a také zrežíroval.

Na celém seriálu taktéž pracoval Terence Winter, který byl v roce 2014 nominovaný na Oscara za napsání scénáře k filmu Vlk z Wall Street. S mafiánským tématem už má ale řadu zkušeností, byl totiž také jedním z hlavních scenáristů k seriálům Rodina Sopránů a Impérium - Mafie v Atlantic City. Snad je to tudíž záruka opravdu dobré a kvalitní podívané. 

Dále se můžeme těšit na herce jako Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, AC Peterson a Garrett Hedlund.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovená na 13. 11. 2022.