Velice často se stává, že když někdo tvoří TOP 10 nejlepších filmů všech dob, najde se v ní místo i pro legendární Pulp Fiction od Quentina Tarantina. Světoznámý snímek se stal inspirací nejenom pro další filmy, ale i hrané a animované seriály. Pulp Fiction je zkrátka klenot. A moc dobře si to uvědomují i tvůrci chystané heist komedie, která ponese název Stealing Pulp Fiction, přičemž už jen podle samotného názvu a žánru lze snadno odhadnout, na co se asi tak můžeme těšit.

Snímek bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2020, o který se postaral Danny Turkiewicz. Příběh se tak zaměří na skupinku zlodějíčků, kteří se pokusí ukrást zcela první verzi slavného filmu z roku 1994. A tu má ve svém vlastnictví samozřejmě sám Quentin Tarantino. 

Ve snímku se tak dočkáme tří hlavních protagonistů jménem Jonathan, Elizabeth a Steve, které ztvární Jon Rudnitsky, Cazzie David a Karan Soni. Poslední zmíněný herec je z celé trojice asi nejznámější, objevil se například nejenom v obou dvou dílech Deadpoola, kde ztvárnil taxikáře Dopindera, ale také třeba v seriálu Nebe s.r.o. (2019). Co se zbytku týče, tak Cazzie David je zas hvězdou ze třetí řady série Umbrella Academy (2019), Jon Rudnitsky má za sebou romantické komedie jako Který je ten pravý? (2017), To zařídíme (2018) a All My Life (2020).

K hercům se pak ještě připojí Oliver Cooper, Taylor Hill a Jason Alexander, který by měl ztvárnit podivínského terapeuta Mendelbauma. Co se týče Coopera a Hilla, tak o jejich rolích ve filmu, jehož hlavní část produkce nedávno skončila v Los Angeles, zatím nic nevíme. 

Snímek tak bude celovečerním debutem Dannyho Turkiewicze, který původní krátkometrážní film natočil během doby, kdy filmový průmysl naplno sužovala pandemie koronaviru. A i přestože hlavní příběh se točí kolem okradení Tarantina, snímek má ve výsledku v podstatě vzdát hold nejenom filmografii slavného režiséra a scenáristy, ale také filmařskému umění a historii celkově.

Jelikož se snímek momentálně nachází v postprodukci, tak zatím není známo, kdy přesně se ho vlastně dočkáme.