V březnu se na Netflixu objeví hezky vyhlížející německá sci-fi minisérie, která ponese název The Signal. Streamovací služba už vydala i plnohodnotný trailer, který najdete výše.

Jednou z hlavních postav se stává astronautka jménem Paula (Peri Baumeister), která se po měsících ve vesmíru vrací zpět na Zemi. Stačí jenom krátký přelet nad rybníkem a bude zpět u svého milujícího manžela Svena (Florian David Fitz) a dcery Charlie (Yuna Bennett). Paula se však domů nevrátí, protože za záhadných okolností zmizí. Zoufalý Sven se proto rozhodne na vlastní pěst odhalit, co se vlastně stalo. Následně zjistí, že Paula po sobě zanechala hádanku. Jeho žena v hlubinách vesmíru nalezla něco neuvěřitelného. Sven se tak během pátrání po odpovědích dozví o záhadě, která bude ohrožovat nejenom jeho, ale nakonec i celý svět. 

O režii jednotlivých epizod se postaralo filmařské duo Sebastian Hilger a Philipp Leinemann. Na scénáři zas pracovali Florian David Fitz, Nadine Gottmann a Kim Zimmermann.

Dále hrají Katharina Schüttler, Hadi Khanjanpour, Sheeba Chaddha, Katharina Thalbach, Meret Becker, Nilamq Farooq, Uwe Preuss a Janina Elkin.

Minisérie bude na Netflixu premiérovat 7. 3. 2024.