Syn slavného režiséra Davida Cronenberga, který se svým filmem Possessor dokázal, že po otcovi zdědil talent, nám už příští měsíc představí svůj nový snímek Infinity Pool, na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na chlapíka jménem James (Alexander Skarsgård), spisovatele, který měl se svou prvotinou neuvěřitelné štěstí, protože se z ní stal světový bestseller. Momentálně tak pracuje na své druhé knize, přičemž se ho snaží co nejvíce podporovat i jeho žena Em (Cleopatra Coleman). Oba dva se tak společně rozhodnou strávit prázdniny na ostrově, které se na první pohled zdá být ideální místem pro letní válení a pohodu. James ale netuší, že už brzy mu celý život změní jistá nehoda. 

Během noční jízdy v autě totiž spisovatel nechtěně srazí člověka na silnici, za což od místních úřadů dostane ten nejvyšší trest. Ano, James s šokem zjistí, že má být popraven. Ovšem naštěstí pro něj je zde jedna možnost, díky které by mohl svému trestu uniknout. Nicméně tu si mohou dovolit pouze ti nejbohatší. Pokud James zaplatí obrovitánskou sumu, místo něho popraví jeho dvojníka.

James na to nakonec opravdu kývne a pošle na smrt člověka, který vypadá přesně jako on. A jelikož je nyní oficiálně mrtvý, uvědomí si, že si může dělat co chce. Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude, protože James se brzy ponoří do nebezpečných vod zločinu, ze kterých už možná nebude cesta ven. Ovšem přesně s tím mu možná může pomoci tajemná a svůdná mladá žena jménem Gabi (Mia Goth).

Brandon Cronenberg se postaral jak o scénář, tak i o režii. Kromě výše zmíněného Possessora je taktéž zodpovědný za snímek Antiviral, který vyšel v roce 2012.

Dále se ve snímku představí herci jako Thomas Kretschmann, Amanda Brugel, Caroline Boulton, John Ralston, Jeff Ricketts a Jalil Lespert.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 1. 2023.