Na první pohled prázdná nemocnice, která ve skutečnosti nebude tak moc prázdná, je pro nějakou tu hrůznou podívanou úplně ideální místo. A přesně do něho se v nadcházejícím mysteriózním thrilleru s nádechem hororu jménem Disquiet podívá Jonathan Rhys Meyers. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se tak zaměří na muže jménem Sam (Meyers), pro kterého začal den zcela normálně. Sam má ale nebezpečný zlozvyk psát během řízení SMS zprávy, v rámci čehož moc nekouká na cestu. Ovšem jednoho dne na to doplatí. A to opravdu krutě. Během chvilky nepozornosti tak zaviní dopravní nehodu, která ho málem připraví o život. Sam se následně probudí v jakési nemocnici, ovšem podle traileru se zdá, že zas až tak polámaný nebude. A to bude dobře, protože fungující pár končetin se mu v následujících hodinách bude určitě hodit. 

Sam totiž zjistí, že nemocnice, ve které se probudil, je zcela prázdná. Všichni pacienti, doktoři a sestřičky jakoby se do země propadli. Po nějaké době ale zjistí, že v nemocnici se přece jenom někdo nachází. Problém je však ten, že se bude patrně jednat o zlovolné entity z jiného světa, které se Samem mají nekalé plány. K Samovi se následně připojí i žena jménem Monica (Elyse Levesque), která evidentně také nemá vůbec páru o tom, co se to vlastně děje.

Oba dva se setkají s dalšími přeživšími, která jakási zlá moc v nemocnici uvěznila. Pokud se z ní budou chtít dostat všichni živí, budou se muset naučit spolupracovat. Jak se ale Sam do nemocnice dostal? A co když je to všechno jenom následek případného kómatu, do kterého po nehodě upadl? To se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postaral Michael Winnick, který má za sebou horory jako Shadow Puppets a Malicious.

Dále se ve snímku objeví herci jako Lochlyn Munro, Bradley Stryker, Garry Chalk, Anita Brown, Rachelle Goulding a Mila Jones.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 2. 2023.