Máte rádi řádně temné thrillery s dávkou nadpřirozena a trochou humoru? Tak to si určitě nenechte ujít nadcházející seriál jménem Za hranicí, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na správňáckého a krapet podezíravého muže jménem Royal Abbott (Josh Brolin) a jeho rodinu. Ta si žije klidným a tichým životem na odlehlém ranči, jenž je daleko od civilizace. Jejich idylku ale naruší příchod tajemné ženy jménem Autumn (Imogen Poots), která se chce na území rodiny utábořit. Důvodem je totiž zvláštní symbol, který lze z neznámých důvodů nalézt všude možně v okolí kolem Abottova domu. Zdá se vám to podivné? To ještě nic není. Protože s tím skutečně bizarním objevem přijde teprve sám Royal Abbott.

Ten totiž jednoho dne na svém pozemku najde jakousi zvláštní a ohromnou díru v zemi, která patrně vznikla určitými nadpřirozenými silami. Rodina tak bude muset odhalit znepokojivé tajemství, které jim celou dobu trčelo přímo před nosem. Co je tajemná díra v zemi zač? A jak s tím souvisí příchod mladé Autumn, která očividně o celé mysterii něco ví? Ať už je to jakkoliv, nebude to jediný problém Abottovic rodiny. Na jejich pozemky si totiž dělá chutě chamtivý soused, přesněji rodina Tillersenových, která se chystá Abbottův ranč zabrat pro sebe. Ví snad i oni, co za temná tajemství skrývá jejich půda? 

Tvůrcem a hlavním scénáristou celého seriálu se stal Brian Watkins. Na scénáři taktéž pracovali filmaři jako Naledi Jackson a Zev Borrow. Dočkáme se také herců jako Lili TaylorTamara PodemskiLewis PullmanTom PelphreyNoah ReidShaun SiposIsabel ArraizaOlive AbercrombieWill Patton.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 4. 2022.